Gezond en lekker leren koken met Bourgondisch Gezond

13 september 2021  

Eerder dit jaar heeft Synchroon een donatie van €1000 gegeven aan de educatieve en lekkere cursus ‘Gezond eten: lekker in je vel’ van Bourgondisch Gezond Brabant. Dit initiatief richt zich op een gezonde leefstijl en het voorkomen van welvaartsziekten. Deelnemers leren in vijf workshops hoe gezond eten bijdraagt aan het voorkomen van welvaartziekten, zoals: diabetes type 2, een hart- of herseninfarct of een te hoog cholesterolgehalte.

Onder leiding van een gediplomeerd kok (Catrien Kuipers) en een praktijkverpleegkundige (Irma Kuijs) koken de deelnemers heerlijke driegangenmaaltijden. Tegelijkertijd krijgen zij op een laagdrempelige wijze uitleg over het effect van voeding op hun gezondheid en het verminderen van de kans op welvaartsziekten. LEUK, LEKKER en LEERZAAM zijn de hoofdingrediënten van de verschillende workshops.

Voeding en gezondheid

Zorggroep Synchroon vindt het belangrijk gezondheid bevorderende initiatieven te ondersteunen, omdat een gezonde leefstijl het beste medicijn is! Gezonde voeding speelt een belangrijke rol in de behandeling van chronische ziekten en kan in belangrijke mate bijdragen aan gezondheidswinst.

De kosten bedragen 200 euro, inclusief alle recepten.

Meer informatie

Kijk voor meer info, contactgegevens en actuele data op deze pagina:

Bourgondisch Gezond